Teknologi

 

Software løsning

Det er vigtigt, at vi fra starten finder frem til og vælger den rigtige software løsning.

CodeCreator er specialister i udvikling af software til Microsoft platformen. Vi arbejder med .NET frameworket som det underliggende system. Dette valg vil også for dig som kunde være interessant, fordi .NET frameworket er det mest udbredte, I bliver derfor ikke afhængig af én leverandør (programmør) for jeres software løsning.
Der er ligeledes stor stabilitet og høj performance i valget af MicroSoft .NET frameworket og flexibiliteten er helt i top, når det kommer til udvikling af nyt software.

Mobile Apps

CodeCreator har nu fået et nyt værktøj i kassen, vi har ansat en udvikler til mobile apps. Iphone (iOS), Android, Windows mobile vi har nu mulighed for at udvikle netop den mobile løsning, som du har brug for.
Har i brug for en konsulent så tøv ikke ring eller skriv en email, så vil vi helt sikkert kunne hjælpe jer.

IOS appstore, Windows Phone store, Android Google Play

Udviklings miljø - Programmerings sprog

Hos CodeCreator får du altid en konsulent som er opdateret med de nyeste teknologier, software og udviklingsplatforme. CodeCreator anvender Visual Studio som udviklingsplatform, fordi det er det værktøj, der forener de mange forskellige teknologier og danner en fornuftig og stabil ramme for projektstyrring.

Når der skal vælges hvilket sprog ens applikation skal programmeres i, vil det oplagte valg være C-Sharp (C#) .NET framworket giver mulighed for forskellige kode sprog, men det mest udbredte af dem alle er C#. Derfor anbefaler vi også at nye applikationer bliver programmeret i dette sprog. Et alternativt sprog og også meget udbredt er Visual Basic, eller VB.NET
C# er vores primær kode valg, men vi har også stor erfaring indenfor Visual Basic, (både VB 6 og VB.NET ).

Web Applikationer

For web applikationer bruger vi ofte ASP.NET også her programmerer vi i sproget C#, for CMS systemer vil vi anbefale at bruge open source programmet Umbraco CMS. Umbraco giver stor flexibilitet både for programmøren og endelig for slutbrugere.

Databaser: MSSQL - MYSQL

Det er ofte nødvendigt at gemme og hente store mængder data - til det formål benytter vi gerne Microsofts Database Server (MSSQL). Den findes i flere udgaver, og kan let skaleres efter netop jeres behov, lige fra den mindste der er indkapslet i et program (og gratis), til den helt store serverløsning, der giver mulighed for avancerede udtræk, backup, replikeringer etc.
Et alternativ til MSSQL er open source databasen MYSQL som vi også har stor erfarring med at bruge.

Vi analyserer og rådgiver ligeledes til indkøb af den rigtige løsning til din virksomhed, så I kan få den database som passer til Jeres behov. Endvidere rådgiver og afhjælper CodeCreator også problemer med performance i jeres nuværende løsning. Ofte vælger kunden at købe større og større hardware for at hjælpe på eventuelle performance problemer, men dette er ofte den forkerte og dyreste løsning.
Ved analyse og gennemgang af databasen funktioner, kan omskrivning af SQL kaldene eller implementering af Stored Procedure, eller en trigger, afhjælpe med performance problemer.

Source koden - Software

Ejerskabet af den udviklede software tilfalder altid kunden, og overdrages typisk til kunden efter at projektet er godkendt / afleveret. Indtil overdragelse opbevarer vi det på vores top-sikrede server, source koden er altid krypteret og gemt over flere diske og lokationer, således at vi sikrer at intet af det udviklede software går til grunde.
Ligeledes er softwaren versioneret i Subversion, så historikken er gemt for hver eneste linje kode. Som kunde har i altid mulighed for, at alt source koden ligger lokalt hos jer, men som minimum anbefaler vi en form for versionering.

Hardware løsning

Som med softwaren er det også vigtigt med den rigtige hardware. CodeCreator kan hjælpe med indkøb af hardware til jeres virksomhed. Eller opsætning / installation af software.

Design

Codecreator har inhouse kompetencer til at løse digitale såvel som trykte design opgaver. Vi udarbejder altid designet i tæt samarbejde med jer, som kunde, således at vi når frem til det ønskede resultat.

Kvalitetssikring

CodeCreator ApS' trademark er, at der altid tilstræbes at opretholde en høj kvalitet i det udviklede software. Det sikrer vi blandt andet ved, at projektet bygges op i mange mindre moduler, hvortil der laves forskellige typer tests til de forskellige moduler. Udover de forskellige tests som performance, funktionalitet, etc laver vi også altid et "review" af den fysiske kode, således at overflødig kode elimineres og effektiv kvalitetskode implementeres.