Referencer

 

Cloud løsning for AutoPilot

Udfordringen: Som stående opgave udvikler og vedligholder vi AutoPilot's cloud løsning

Løsningen: Cloud løsningen er en kombination af scheduled services, der for den enkelte kunde kan afvikles efter et individuelt tidsskema og et sæt af web applikationer.

Teknologier: Fronten er lavet med AngularJS. Serveren er bygget op af flere .NET WebAPI projekter. Hele løsningen er hosted hos Azure

AutoPilot

Sol og Strand

Udfordringen: Onsite konsulent samt vedligeholdelse og merudvikling

Løsningen: Arbejde hos Sol og Strands hovedkontor i Hune, hvor der blev udviklet nyt system i c# .NET, samt hjulpet med vedligeholdelse af eksisterende system. Senere har vi overtaget vedligeholdelse samt merudvikling af deres backend system i samarbejde med deres egen udvikler.

Teknologier: Der udvikles primært i .NET og WCF, samt en større applikation lavet i WinForms med OpenAccess til databaseadgang

Sol og Strand logo

Davai - nyudvikling af projekt

Udfordringen: Vi skulle lave et system til at håndtere projekter og ansatte, samt specielle funktioner tilknyttet denne virksomhed.

Løsningen: Vi lavede et mockup projekt og i samarbejde med kunden fandt vi den rigtige løsning for netop deres ønsker og krav. Der er med tiden blevet tilføjet flere funktioner til dette produkt, som kunden ønskede.

Teknologier: Vi udviklede projektet i ASP.NET WebForms C#, med en MSSQL server til database.

Davai logo

CASI Technologi A/S vedligeholdelse og nyudvikling af varmeregnskabsprogram

Udfordringen: Vedligeholdelse og nyudvikling af varme regnskabsprogram samt en webportal til beboer login til visning af forbrug.

Løsningen: Programmet er en desktop applikation som bl.a. kan lave regnskaber/rapporter, vi overtog vedligeholdelsen. Vi valgte at lave en webadgang til beboerne.

Teknologier: Projekt er udviklet og programmeret i .NET WinForms med en MSSQL database. Webportalen til beboerne blev udviklet i WebForms. Derudover samler systemet information fra flere forskellige leverandører af sensor data

CASI Technologi A/S logo

AKU-Aalborg - new website

Udfordringen: Kunden ønskede en hel ny hjemmeside for alle deres ansøger til f.eks ungdomsboliger.

Løsningen: Vi lavede forskellige mockups af design og funktionaliteter. I sidste ende valgte kunden et grunddesign og i fællesskab skabte vi det nye look.

Teknologier: Vi valgte at bruge Umbraco 7 til denne løsning, da kunden gerne selv ville ændre tekster og ønskede sprog version (Dansk + Engelsk)

AKU-Aalborg logo

Sport Screen I/S nyudvikling af webportal til sportsskaderm til idrætsklubber

Udfordringen: Ny udvikling af SportScreen. En webportal hvor det er muligt at registrere sports skader. Portalen er velegnet til alle idrætsklubber.

Løsningen: Vi udviklede kundens ide fra papir til færdigt produkt.

Teknologier: Projekt er udviklet og programmeret i asp.net, med en MS-SQL 2008 database som backend.

Sport Screen I/S

AMU Nordjylland EU Socialfondsprojekt

Udfordringen: Kunden ønskede en portal til indtastning person oplysninger til projektstyring af et EU Socialfondsprojekt.

Løsningen: Vi udviklede en web portal til indtastning og automatisk synkornisering mellem andre informations databaser.

Teknologier: Vi brugte MVC, Angular og MSSQL som backend.

AMU Nordjylland logo

SkoleIT Mobil app

Udfordringen: Vi skulle udvikle en mobil app, med henblik for administration af netværk. Blandt andet muligt at lukke for elev netværket, se statistik over netværksforbrug, sætte skedulering på åbne/lukke netværk.

Løsningen: Mobile apps er altid udviklet fra bunden. Vi har udviklet en version til Android og Apple (IOS) version. For datalevering er brugt en Database med en service, denne service sørger for at sende data fra mobil til database og omvendt.

Teknologier: Vi har i dette projekt brugt Telerik framework til Mobil udvikling. For servicen er der brugt Microsoft .NET (MVC) afviklet på en IIS, samt en MSSQL som backend dataprovider.

SkoleIT logo

VOS booking system

Udfordringen: Kunden ønskede et special udviklet booking system til oprettelser af rejser. Systemet skulle også indeholde fakturering, statistik, kunde og leverandør modul. Samt integration til deres finanssystem.

Løsningen: Vi udviklede en webportal med mulighed for at oprette og tilpasse rejser. Samt integraion til finans system.

Teknologier: Vi brugte MVC, Angular og en MSSQL til backend for dette projekt.

VOS logo

TDC vedligeholdelse og udvikling af nogle interne systemer.

Udfordringen: Vi har overtaget vedligeholdes og udviklings opgaver for nogle af TDC's interne systemer. Blandt andet et nyhedsbrev udsendelse system, samt Ordre/Tilbud system for TDC Erhverv.

Løsningen: Fortsættelse i samme miljø som systemerne oprindeligt var kodet i. Alt nyudvikling laves dog i ny teknologi i samråd med kunden.

Teknologier: Klassisk ASP, samt ASP.NET, MVC og MS-SQL database som backend til alle systemerne.

TDC logo

Dong Energy konsulent bistand og vedligeholdelse af overvågningsprogram til kraftværkerne i jylland

Udfordringen: Konsulent bistand, blandt andet vedligeholdes af deres overvågnings program af kraftværkerne i Jylland. CodeCreator har arbejdet som ekstern konsulent for Dong Energy i mere end 8 år.

Løsningen: Vedligeholdes og videreudvikling af diverse backend systemer hos Dong Energy.

Teknologier: Primær udvikling er i MS .NET - Visual Studio og primær MSSQL som backend lager.

Dong Energy logo

ScanSpot ApS web, app, tablet løsning

Udfordringen: Kunden ønskede et helt nyt produkt. Lavet helt fra bunden. En web løsning, plus terminal Tablet løsning, samt mobil app løsning.

Løsningen: Vi har udviklet systemet helt fra bunden. Mange forskellige teknologier er brugt, men hovedsageligt har vi kodet server, samt services via VS 2013. MSSQL 2012 for databehandling.

Teknologier: Mange forskellige teknologier er brugt i dette projekt. - MVC (.NET, samt andre) - MSSQL (2012) - IOS (Iphone) -Android (Java) - Windows phone

ScanSpot ApS logo

Berndorf IT software program til mobil håndscanner

Udfordringen: Lave et håndscanner program og database vedligeholdelse for slutkunde Unilever

Løsningen: Vi udviklede 3 forskellige applikationer til forskellige opgaver. Blandt andet en app til en trådløs Mobile Phone (Håndscanner). En windows applikation til almindelige håndscanner og en selvstændig applikation til database vedligeholdelse.

Teknologier: Projekterne er udviklet og programmeret i .NET 4.0 og Mobil Framework 6.5 - Visual Studio 2010 og MSSQL som database.

Berndorf IT logo

Fuglebjerg Autoophug udvikling af lagersystem samt fremvisning af dele på internettet

Udfordringen: Lave et lager system for autoophug og fremvise dele af lager på internettet.

Løsningen: Vi udviklede en database med en hjemmeside som frontend, indbyggede CMS del til styrring af lager produkter inden for Autoophug.

Teknologier: Projekt er udviklet og programmeret i ASP.NET 3.5 - Visual Studio 2010 og med en MS-SQL 2008 database som backend.

Fuglebjerg Autoophug logo

Aalborg Universitet - færdigudvikling af php hjemmeside til Valgdagbogsprojekt for valgforsker

Udfordringen: Færdigudvikle PHP hjemmeside projekt Valgdagbogsprojektet for valgforsker

Løsningen: Vi byggede videre på den halvfærdige PHP løsning og fik udskiftet forskellige java scripts og fik lavet Admin CMS delen færdig.

Teknologier: Projekt er udviklet i PHP og med en MySQL database som backend.

Aalborg Universitet logo

DPH Trading opgradering af kundens website

Udfordringen: Opgradering af DPH-Tradings website

Løsningen: Vi overtog vedligehold af websiden, der havde før havde været varetaget af en håndfuld forskellige leverandører. Meget af arbejdet har ligget i at strømline de sprog og teknologier der har været anvendt, så siden kommer til at fremstå helstøbt og indbydende. Det er naturligvis noget af en udfordring at håndtere flere tusinde varenumre og ditto besøgende per dag, men meget lærerigt.

Teknologier: Hjemmesiden er udviklet i VB ASP.NET med tilhørende MS SQL database.

DPH Trading logo

Boligbeton A/S integrering af ordresystem med Microsoft Outlook og Microsoft Excell

Udfordringen: Integrere ordresystem med Microsoft Outlook og Microsoft Excell.

Løsningen: Kunden havde af flere leverandører fået at vide at deres ordresystem (baseret på avancerede Excell-ark) ikke kunne integreres med Outlook. Vi programmerede et par rutiner, så der automatisk oprettes kalenderaftaler, mailgrupper mv. når en ordre indgås. Medarbejderne skal ikke foretage sig andet end de er vant til, og opfølgningen er sikret på den rette dato.

Teknologier: Der er brugt C# og Office add-on modul til at integrere data til Exchange server 2003.

Boligbeton A/S logo

Sol og Strand X

Udfordringen: Overtage drift og vedligeholdelse af visse komponenter .. ..

Løsningen: Efter overtagelse af drift og vedligeholdelse blev der udarbejdet en plan for bland andet logning og forbedret cache motor'en. ..

Teknologier: Der bruges forskellige teknologier, blandtandet .NET , IIS, Varnich, Cache ,

Sol og Strand